13.10.08

TOT QUADRA / TODO CUADRA !!!


EL DIA 28 DE L'ANY 2008 FAIG 28....

Mai ho oblidaré. Pocs dies després de fer 27 anys estava esmorçant a l'office, a la feina, amb la meva companya i amiga Pera, quan parlant de les nostres parides vaig dir... "el dia 28 faré 28!!!" I allà va canviar tot.

La Pera, que sempre busca el benestar de totes, em va explicar la seva teoria (que jo continuo pensant que se la inventa, però tots a la feina ens la creiem encantats!) que quan fas els anys del dia del teu cumple, és el millor any de la teva vida! Que per alguns... això ha de ser una putada... a mi que no em diguin, perque que el millor any de la teva vida sigui quan tens 1 any... doncs si, et pases la vida dormint i menjat i sense preocupacions, però... ara em toca a mi!!!

Jo entusiasmada per lo bé que m'ho va vendre, vaig reformar la teoria a la meva conveniència i vaig decidir: Com que el 2008 faré 28, doncs ja el 2008 comença la bona vida, i com al 28.10 faré 28, fins que faci 29 continuarà sent el 2009 (serà el conveni de la XHUP???) un dels millors anys de la meva vida! Si, si, el que sentiu, que m'ho he allargat una mica... de totes formes... cadascú que es faci la teoria a la seva mida, perque ja sabeu el que jo sempre dic... "Para gustos, colores. Y para colores, el fucsia"

Així doncs, que no hi ha res més important que creures aquestes teories, que vulguis que no t'alegren la vida. I no patiu! que ja tinc una altra teoria per quan faci 30, que alguns ja me l'heu sentida i ja sabeu també que me moro de ganes de saber si es veritat!

Per tant! tots aquells que es deprimeixin fent anys (que en conec uns quants, eh montse) doncs a inventar-se teories-parides! Perque d'il.lusió també es viu!!!!
EL DIA 28 DEL AÑO 2008 HAGO 28....

Nunca lo olbidaré. Pocos dias después de hacer 27 años estaba desayunando en el trabajo con mi amiga i compañera Pera, cuando hablando de nuestaras paridas dije.. "el 28 haré 28!!!" Y allí cambió todo.
La Pera, que siempre busca el bienestar de todas, me conto su teoria (que yo sigo pensando que se la inventó para hacerme feliz, pero todos en el curro nos la creemos encantados!) que cuando haces los años de la fecha de tu cumple, es el mejor año de tu vida! Que para algunos... tiene que ser una putada... a mi que no me digan, porque que el mejor año de tu vida sea con 1 año.. pues si que te pasas el dia durmiendo y comiendo y sin preocupaciones, pero... ahora me toca a mi!!!!

Yo entusiasmada por lo bién que me lo vendio, reformé la teoria a mi conveniencia i decidí: como que el 2008 haré 28, pues ja empieza la buena vida y como que el 28.10 haré 28, hasta que haga 29 continuara siendo unos de los mejores años de mi vida el 2009!! (será el convenio de la XHUP???) Si, si, lo que ois, que me lo he alargado un poquito... de todas formas... cadauno que se lo haga a su medida, porque ya sabeis lo que digo siempre... "Para gustos, colores. Y para colores, el fucsia"
Así pues, que no hay nada mas importante que creerse estas teorias, que quieras que no te alegran la vida. I no sufrais! que ya tengo otra teoria preparada para cuando haga 30, que algunos ja me la haveis oido y que me muero de ganas de saber si es verdad!!!

Per tanto! todos los que os deprimais cumpliendo años (que conozco a más de uno, eh montse) pues a inventaros teorias-paridas! Poruque de ilusión también se vive!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya, vaya... qui m'anava a dir a mi que sortiria en internet!!!! Je,je,je
M'alegra saber que raones en les coses que dic, encara que no totes són coherent.
Pensa que sempre pot ser el teu any si ho creus de veritat. Al menys a mi em va passar.
I ja saps: ¡¡Apuntate papi!!!
Molts petons i ens veiem demà a les 8. Muak

La Pera ;)

The Cosmic Girl ha dit...

mmmmmmmm dema? 8? Dimartd... 9.30!!

Ets la peraaaaaaaaaaaaa

anna ha dit...

Quina colla, que guai haver-vos conegut, sou unes malandandotes!!! Aquest 28 haurem de fer festa grossa a les 9.30!!! (Si "algú" s'agafa festa ho cel·lebrarem un altre dia, no és un problema això). Ah! I recordeu que el 12 de desembre teniu una sita. Petonets i prepareu-vos per reclutar!

The Cosmic Girl ha dit...

uffffffffff que fort reclutar! Jo crec q pasare de reclutar!

ke fort! ja podem pensar que fem per passar l'estona...

petonets