17.5.08

17 de MAIG - DIA MUNDIAL D'INTERNET

Notícia facilitada per TV3

El Dia Mundial d'Internet arriba a la seva quarta edició amb una agenda amb més de 450 activitats repartides entre 22 països de tot el món. Es calcula que més de 10.000 persones participaran directament en algun dels esdeveniments programats, que organitzen associacions d'usuaris, universitats i empreses. A l'Estat espanyol els actes centrals de la jornada tindran lloc en una festa a l'aire lliure que es farà a Madrid però tots els internautes hi estan convidats, encara que sigui a distància. L'objectiu d'aquest dia és sensibilitzar sobre la importància de fer accessible a tothom l'ús d'internet i de les noves tecnologies, una realitat que cada cop és més present a casa nostra.
El 28% dels internautes catalans destinen més de quatre hores al dia a navegar per internet i un altre 60% es connecten una mitjana d'entre 1 i 3 hores diàries. Aquestes són algunes de les dades que es desprenen de l'estudi anomenat "Ets On-line", elaborat per la companyia d'assegurances Clickseguros.
Una altra dada que revela l'informe és que un 18% dels catalans considera imprescindible internet perquè forma part de la seva vida. El perfil d'aquests usuaris és el de persones inquietes i poc conformistes, en la seva majoria dones, amb necessitat d'informació i que els agrada l'esport i viatjar.
L'estudi ha comptat amb una mostra de persones entre 20 i 54 anys, considerades potencials usuaris i amb capacitat de compra per internet.
Internet guanya terreny a la televisió
Un altre estudi recent mostra que un 27% dels internautes espanyols afirmen que el temps que dediquen a veure la televisió ha disminuït des que utilitzen internet, i un 17% llegeixen menys diaris en paper. La Fundació BBVA ha comparat aquestes dades amb les del primer estudi fet l'any 2005, i constata un augment de sis punts en tots dos hàbits encara que, en el segon aspecte, sis de cada deu enquestats es declara "fidel" a les versions de diaris impreses.

En quin grup creieu que esteu??? Jo sens dubte, en el del 18%, en els dels inquiets, inconformistes i dóna, que compren, llegeixen el diari, fan gestions amb les caixes et al, molts et al!!! ;)

AMICS INTERNAUTES!!! QUE PASSEU UN BON DIA!!!


El Día Mundial de Internet llega a su cuarta edición con una agenda de más de 450 actividades repartidas entre 22 paises de todo el mundo. Se calcula que mas de 10.000 personas participarán directamente en alguno de los acontecimientos programados, que organizan asociaciones de usuarios, universidades y empresas. En el Estado español los actos centrales de la jornada tendrán lugar en una fiesta al aire libre que se hará en Madrid pero todos los internautas están invitados, aunque sea a distancia. El objetivo de este día es sensibilizar sobre la importancia de hacer accesible a todo el mundo el uso de internet y de las nuevas tecnologias, una realidad que es cada vez más presente en nuestra casa. El 28% de los internautas catalanes destinan más de cuatro horas al día a navegar por internet y otro 60% se conectan una media de entre 1 y 3 horas diarias. Estas son algunos de los datos que se desprenden del estudio llamado "Ets On-line", elaborado por la compañia de seguros Clickseguros. Otro dato que revela el informe es que un 18% de los catalanes considera imprescindible internet porque forma parte de su vida. El perfil de estos usuarios es el de personas inquietas y poco conformistas, en su mayoria mujeres, con necesidades de información y que les gusta el deporte y viajar, El estudio ha contado con una muestra de personas entre 20 y 54 años, consideradas potenciales usuarios y con capacidad de compra por internet. Internet gana terreno a la televisión. Otro estudio recienten muestra que un 27% de los internautas españoles afirman que el tiempo que dedican a ver la televisión ha disminuido des de que utilizan internet, y un 17% leen menos perioicos en papel. La Fundación BBVA ha comparado estos datos con los del primer estudio hecho el año 2005, y constata un aumento de seis puntos en los dos habitos aunque aun, en el segundo aspecto, seis de cada diez encuestados se declara "fiel" a las versiones de los periodicos impresos.

En que grupo creéis que estáis??? Yo sin duda, en el del 18%, en el de loss inquietos, inconformistas y mujeres, que compran, leen periódicos, hacen gestiones con las cajas, et al y muchos mas et als!!! ;)
AMIGOS INTERNAUTAS!!! QUE PASÉIS UN BUEN DIA!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veig que ningu fa cap comentari sobre l'internet. I pel que veig es una eina que fem servir molt, en molts camps de la nostra vida.
Des del meu punt de vista particular, l'us d'internet ha suposat un mon nou, en molts aspectes, com desde utilitzar-lo per informació fins a ser una eina per les relacions personals i conèixer a gent (com tu per exemple jejejejeje, bé com tu tbé ja ho saps pk ho dic).

Bé me'n vaig a dormir que m'enrotllo com una persiana.

Ke tingueu una bona setmana, a reveure


Titu