5.10.08

QUI DIES PASSA, ANYS EMPENY!



El que sentiu! Un any de Blog!!! Qui ho anava a dir??? Doncs si, ha passat un any i n'han passat de tots colors. Però, ja fa un any!

Ultimament, el ritme que porto no em permet deixar fluir la meva "creativitat" ni humor negre... jajaja Idees no me'n falten, tan sols em falta el temps per fer-les... ja sabeu, lo primer es lo primer ;)

Lo que oís! Un año de Blog!!! Quien lo iba a decir?? Pues si, ha pasado un año y han pasado de todos los colores. Pero, ya hace un año!!!!
Últimamente, el ritmo que llevo no me permite dejar fluir mi "creatividad" ni humor negro.... jajajajaj Ideas no me falta, solo me falta el tiempo para hacerlas... ya sabéis, lo primero es lo primero ;)


APROFITO L'ANIVERSARI PER TOTS AQUELLS QUE ESTAN A PROP MEU QUE AQUEST MES D'OCTUBRE FAN ANYS, QUE NO SÓN POCS! INCLOSA JO! AIXÍ QUE PER TOTS VOSALTRES... MAMA, XAVI, DANI, DOMI, ELI, JUANCARLOS, PASCU, MAR... et al.




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenooooo Buenooooo!!
Felicitats per akest anyet!!!!!

Com passa el temps, espero k d'aki un any estigues per aki un altre cop! I recorda, l'any es fa dia a dia, hora a hora, minut a minut, segòn a segòn.

K tinguis sort en tot.


Ah, i felicitats a tots els i les octubrins/es!!!



Titu

Anònim ha dit...

******OCTUBRE*********

Los de este mes somos una gente fantastica.
PETONETS PER TOTS.

Cuidaros viejooooooooosssssssss


MAMI

Jas ha dit...

¡¡FELICITATS COSMIC GIRL!!

Espero que el blog siga cumpliendo más y más años, tus entradas dan vidilla.

Un besote plutoniano

Anònim ha dit...

enhorabona lokaaaaaaaaaaaa
felicitats pel teu blog i també pel teu aniversari, que ben segur que no me'n recordo (sorry)
K tot et vagi molt bé i aprofita tots els moments de benestar que el destí et porta.

Una abraçada
Jud

Anna ha dit...

Encara que sigui amb una mica de retard, moltes felicitats pel 1 any del teu blog!!!! Quina il·lusií eh! I felicitats a tots els que fan els anys a l'octubre!