29.4.08

I SI M'EQUIVOCO, TORNO A COMENÇAR!

Un cop més, faré cas a la meva estimada Queta...
Una vez más, haré caso a mi querida Queta...


Això és el que diré dilluns quan estigui fent l'exàmen de català, sense haver pogut estudiar perque si... alguns ja ho sabeu! siiii! Aquest cop els rumors són certs! Em trasllado!
Esto es lo que diré el lunes cuando este haciendo el examen de catalán, sin haber podido estudiar, porque si... algunos ya lo sabéis! Siii! Esta vez los rumores son ciertos! Me traslado!

Si, si, es podria dir que aquest pont és "El pont", ha arribat el moment. Quan ho he decidit i perque? Bona pregunta.

El que havia de ser un pont de bogeria, aventura i desenfrenament, de sobte, "sin comerlo ni beberlo" com m'agrada dir a mi (i com sovint m'ha passat a la meva vida) va passar a ser un pont tranquil i en un dels meus rampells d'impaciència i una mica cansada també de sentir sempre les mateixes preguntes... fa dos divendres a la tarda vaig decidir... EM TRASLLADO!

Crec que en un primer moment ningú s'ho va creure... però si, va de debò i la cosa ja està en marxa. I ara el que havia de ser un pont de trasllat, s'ha convertit en un pont de trasllat, festa, bojeria i contrarellotge, SOBREVIURE???

Si, si, se podría decir que este puente es "El puente!, ha llegado el momento. Cuando lo he decidido y porque? Buena pregunta.
El que tenia que ser un puente de locura, aventura y desenfreno, de repente, sin comerlo ni beberlo, como me gusta decir a mi (y como a menudo me ha pasado en mi vida) paso a ser un puente tranquilo y en uno de mis impulsos de impaciencia y un poco también cansada de oír siempre las mismas preguntas... hace dos viernes por la tarde lo decidí... ME TRASLADO!
Creo que en un primer momento nadie se lo creió... pero si, va en serio y la cosa ya esta en marcha. Y ahora, lo que tenia que ser un puente de traslado, se ha convertido en un puente de traslado, fiesta, locura y contra reloj, SOBREVIVIRÉ???

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Venga doncs Marta, ja t'has "tirat del pont" jejejejeje. Tranquila que hi ha aigua avall (ara et toca nadar).
Que gaudeixis de la "nova vida"!!!!!!!!!!
I l'exàmen rai, si no surt, tornes a començar, com tot no?

Titu

Dr F ha dit...

I on vas?

The Cosmic Girl ha dit...

DR F!!! Es confidencial!!! Recordes aquell pis que em vaig comprar quan encara treballavem al Zero??? He tardat oi?? jajajjaj

Titu!!!
Ja fa temps que nedo i a contracorrent, per sort! m'agrada! El dia que vinguin les aigües calmades no sé si m'hi acostumaré... De l'exàmen millor no parlar-ne!

Petonets als dos

Jas ha dit...

¡¡Animo con el traslado!!

Besonets!!

Anònim ha dit...

Enhorabona!!!!!!!!!!
ja ets una single, com molts de nosaltres. Algú em va dir un dia que hem d'aprendre a viure en soledat...
Per sort, però, tunno el faràs sola aquest aprenentatge pq nosaltres serem a la teva vora.
Visca la independència loka
Petons

Jud