22.4.08

BONA DIADA DE SANT JORDI

Sabeu??? Porto un munt de setmanes esperant poder fer aquesta entrada... i suposo que us preguntareu perquè? Doncs ni ben bé jo ho sé, o si! Suposo perque em sento catalana i per tots els catalans és un dia especial.
Surts al carrer, es respira un ambient de felicitat, tothom porta un somriure, mirant llibres, si si, llibres, inclús aquells que ni tan sols se'l llegiran, segurament se l'acabaran comprant!
També sé, que hi ha gent, propera a mi, que per la diada pasaran un dia, potser no tan alegre, però penseu que no s'ha d'estar enamorat d'algú per passar un bon dia de Sant Jordi, només cal estar una mica enamorat de la vida! I no deixeu mai que us robin un somriure...
Així que tot i que havia pensat un munt de coses a dir del dia de Sant Jordi, els llibres i les roses, tan sols diré que sigueu feliços i un dels meus millors somriures per tots vosaltres, us ho desitjo desde el portal on Sant Jordi va matar el Drac... (com diu la llegenda. Sabeu on és??Pregunta de Trivial!)


Sabéis??? Llevo un monton de semanas esperando poder hacer esta entrada... y supongo que os preguntaréis porque? Pues ni yo misma lo sé, o si! Supongo porque me siento catalana y para todos los catalanes es un dia especial.
Sales a la calle, se respira un ambiente de felicidad, todo el mundo lleva una sonrisa, mirando libros, si si, libros, incluso aquellos que ni tan siquiera se los leeran, seguramente lo acabarán comprando!
También sé, que hay gente, cercana a mi, que para la diada pasarán un dia, quizá, no tan alegra, pero pesnad que no es necesario estar enamorado de alguien para pasar un buen dia de Sant Jordi, solo es necessario estar un poco enamorado de la vida!No dejeis nunca que nadie os robe una sonrisa...
Así que a pesar que habia pensado un monton de cosas sobre Sant Jordi, los libros y las rosas, solo os diré que seais felices y os dedico una de mis mejores sonrisas para todos, y os lo deseo desde el portal donde Sant Jordi mató al Dragón... ( como dice la leyenda. Sabéis donde es? Pregunta de Trivial!)

5 comentaris:

The Cosmic Girl ha dit...

jajajajajajja

si si, o se! abans que ho digueu!!

Semblo un teletubiee

una abraçadaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

teletubie? jejejejejej
Floretubie millor!!!

Doncs si, cadascú passarà la diada a la seva manera, no cal estar enamorats per gaudir-la, però segur que qui més que menys té el seu "Zahir" a dins seu o l'està buscant.

Que k es un zahir? pot ser moltes coses, però una d'elles es allò k duem dins que volem estimar, que volem que ens ompli la vida!!!!!

Floreta i floretes i demès, que passeu una bona diada!!!


PD. Si se on és, jo hi era jejejejejej!!!!!!

T

Anònim ha dit...

jo tb ho sé!!!!!!!!!
avui hi he passat i en un dia tan especial, somio ser aquella princesa que un bon dia la va salvar el prícep ...
penseu que un bon llibre sempre queda, en canvi les roses es floreixen!!!!!!!
petons
jud

The Cosmic Girl ha dit...

JUD!!! NO esperis cap princep blau!!! pinte-te'l del color que mes t'agradi!!!

Jo en vull un fucsia o pistatxo!!!


Petonsssssssss

Tis ha dit...

mmm... em sembla que aquest portal em cau bastant aprop de casa... 10 kilometrets només ;-)

Lluís